در مقاله ی قبلی به پیش فروش برج های نیروی زمینی پهنه c شهرک چیتگر پرداختیم و در این مقاله قصد داریم تا در رابطه با پیش فروش برج های پدافند پهنه c شهرک چیتگر(نارنجستان) صحبت کنیم.
دنبال قیمت به روز در شهرک چیتگر هستید؟؟روی لینک کلیک کنید!!!
۴ برج پهنه c شهرک چیتگر مربوط به تعاونی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی (نزاجا) ، یک برج دو قلو به نام H2 در پهنه c شهرک چیتگر مربوط به نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی، یک برج دو قلو به نام مرجان مربوط به نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و در نهایت دو برج دوقلو مربوط به پدافند به نام های C و H می باشند که به برج های پدافند معروف هستند. که در مجموع 8 برج دارد.
به برج های مربوط به تعاونی نزاجا برج های اداره مهندسی نیز اطلاق می گردد.
با عضویت در کانال تلگرام پلاکینو از قیمت و امکانات واحد های فروشی اطلاع یابید!!
تفاوت عمده پهنه C با پهنه A و B این است که قرارداد ساخت آن ها به صورت علی الحساب بوده و با توجه به تورم در پایان پروژه تمام هزینه ساخت به ازای هر متر را از اعضا دریافت می نمایند. بدین معنی که در پایان پروژه هزینه ساخت در طول پروژه میانگین یا معدل گیری می شود و معدل هزینه ساخت با توجه به تورم از اعضا دریافت می شود.
اسکلت برج H پدافند از نوع فلزی با اتصالات پیچ و مهره بوده و اسکلت برج C با اسکلت فلزی و استفاده از سیستم نوین دمپر یا میراگر در برابر ارتعاشات لرزه ای می باشد.
توضیح کوتاهی در رابطه با میراگر اینکه میراگر در ساختمان همانند کمک فنر در ماشین است و نیروی لرزه ای زلزله را مستهلک می کند.
در برج H پدافند در مرحله اسکلت است که طبقات منفی و اولین طبقات مثبت انجام شده است و برج C پدافند نیز در مرحله فونداسیون می باشد و ساخت آن به بعد از ساخت برج C موکول شده است.
برج های پدافند دو برج دوقلو به نام C و H هستند که برج H دارای ۳۰ طبقه و برج C دارای ۴۲ طبقه می باشد.
برج های پدافند در ضلع شمالی اتوبان حکیم (همدانی) و باغ گیاهشناسی ملی ایران و همچنین در ضلع شرقی بلوار پژوهش و در نبش اتوبان حکیم (همدانی) و پژوهش قراردارند. برج دوقلوی C برج جنوبی است و برج دوقلوی H برج شمالی است.
در نتیجه واحد هایی که در برج C قرار دارند و دید جنوب را دارند واحدهای مناسبی هستند. واحدهایی که در برج H قرار دارند و دید غرب را دارند نیز واحدهای مناسب با ویوی ابدی می باشند.
ابتدا یک توضیح کلی در رابطه با تاریخچه این برج ها بدهیم. موعد تحویل این برج ها در سال ۹۵ بود. اما به دلایل متعدد پروژه دچار مشکلاتی شد و کار متوقف گردید. با توجه به مشارکت گذاشته شدن پروژه در اوایل سال ۱۳۹۷ فعالیت پروژه مجددا از سر گرفته شد. پیمانکار طرح شرکت آرین سازه رابین می باشد که تجربه ای را در ساخت پروژه هایی مانند افرا، برج های تجاری اداری یاس ۳ و همچنین مجتمع مسکونی آبشار دارا می باشد.
نکته اول: کل واحد های برج های پدافند ۱۰۰۰ عدد می باشد. نحوه ی مشارکت به صورت ۶۰ درصد برای سازنده و ۴۰ درصد برای ارتش می باشد.اما ارتش به تعداد ۸۰۰ واحد عضو داشت.برای اینکه ارتش بتواند به تعهد خود نسبت به سازنده پایبند باشد و ۶۰۰ واحد او( ۶۰ درصد) را ایجاد کند ناچار بود به اعضای خودش تنها ۴۰۰ واحد بدهد(زیرا در کل ۱۰۰۰ واحد است). در نتیجه قانونی را مصوب کرد که هر دو دفترچه عضو ارتش ۵۵ متری روی هم یک سهم حساب می شود. یعنی دو تا ۵۵ متر از دفترچه های ارتش اگر داشته باشیم روی هم یک دفترچه ۵۵ متری محسوب می شود. با اینکار به جای ۸۰۰ واحد،تنها ۴۰۰ واحد به اعضا ارتش می دهند و ۶۰۰ واحد نیز برای سازنده است. در نتیجه مشکل ارتش نیز حل شد.
نکته دوم: سهم ۶۰۰ واحد سازنده هر دو برج را شامل می شود و به این صورت نیست که یک برج ۳۰ طبقه را برای ارتش بسازد و برج ۴۲ طبقه دیگر را برای خود بردارد. به عبارتی دیگر برای کنترل این موضوع که سازنده سهم خود را مرغوب تر و متفاوت تر از سهم ارتش نسازد واحد های سهم سازنده و سهم ارتش هم در هر دو برج و هم در طبقات مختلف موجود هستند. سازنده کل زیر بنای سهم ۶۰۰واحد خود را محاسبه کرده و به امتیاز های ۶۰ و ۳۰ متری تقسیم کرده است. در کل پس از تقسیم ۲۶۰۰ سهم ۶۰ متری باقی می ماند. حدودا هر ۲۰۰ سهم که فروخته می شود جلوی فروش گرفته می شود و افزایش قیمت می خورد.
نکته سوم: سازنده حق دارد فروش امتیاز های خود را بر اساس پیشرفت پروژه انجام دهد. به عنوان مثال ۲۰۰ سهم فروخته شود و ۱۰ درصد کار پیشرفت کند و بعد از پیشرفت پروژه اجازه فروش ۲۰۰ سهم دیگر صادر می شود.
نکته چهارم: همان طور که در بالا توضیح دادیم به تازگی دفترچه هایی که به سهم سازنده مربوط است در بازار وجود دارد که این دفترچه ها از اساس با دفترچه هایی که اعضای تعاونی پدافند دارند کاملا متفاوت است.
نکته پنجم: اعضایی که خوش حساب نبوده اند و چک هایشان سر موعد پاس نشده است پس از اتمام پروژه شرکت آرین سازه به آن ها در مکانی نامرغوب تر پروژه خواهد داد. چون این اعضا،عضو شرکت آرین سازه می شوند و آرین سازه از سهام های خود در پروژه ای دیگر به آن ها واحد خواهد داد.
نکته ششم: زمان تحویل پروژه سال ۱۴۰۰ می باشد.(۳۶ ماهه)
نکته معماری: برج های دوقلو در هر سه طبقه در میان دو طبقه به هم متصل شده است.
در کل بخواهیم جمع بندی کنیم هزینه جواز و زمین که چون شرکت آرین سازه با ارتش مشارکت داشته بر عهده ارتش است. هزینه ساخت که طبق توضیحات بالا با اعضا است و حتی بر اثر تورم نیز از اعضا در نهایت گرفته می شود.
در برج های پدافند در قسمت سهم امتیاز سازنده واحد های ذیل با شرایط پرداختی توضیح داده شده موجود می باشد:
نحوه ی محاسبه قیمت های فوق به صورت زیر است (برای پیش فروش واحد ۶۰ متری)
حق عضویت خرید واحد متری ۱٫۱۶۶٫۰۰۰ تومان می باشد( برای واحد ۶۰ متری معادل ۷۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان)
هزینه ساخت متری ۳٫۵۰۰٫۰۰۰ تومان به صورت علی الحساب (برای واحد ۶۰ متری برابر ۲۱۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان می شود)
وام انبوه سازی در زمان سند برابر ۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان برای واحد ۶۰ متری
واریزی نقدی ۱۲۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان
الباقی ۱۱۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان می ماند که هر سه ماه یکبار ۷٫۲۰۰٫۰۰۰ تومان تا ۴۶ ماه
با سلام. ممنون از دیدگاه و نظر شما
این شرکت هنوز برج افرا که قرار تحویل سال 98 بودتحویل نداده و هنوز در مراحل اولیه ساخته چه جور میتونه اینارو تحویل بده این شرکت اصلا کارنامه خوبی نداره میتونید برید از بنگاه های گوناگون سوال کنید